Chestorul Ioan Pacurar a refuzat functia de sef al Politiei Capitalei! - EXCLUSIV


Seful IPJ Cluj, chestorul Ioan Pacurar, a refuzat oferta facuta de ministrul de Interne, Traian Igas, de a prelua functia de comandant al Politiei Capitalei.

Ioan Pacurar a fost chemat la Bucuresti, in 28 martie, unde, potrivit surselor Stiri de Cluj, a avut o intrevedere cu ministrul de Interne, Traian Igas, in care i-a fost facut aceasta oferta. Seful IPJ Cluj a fost recomandat pentru functia de comandant al Politiei Capitalei de calitatile sale manageriale, dar si de faptul ca rata criminalitatii in Cluj este redusa.

Un alt punct in plus este reprezentat de modul in care a coordonat investitiile la Sectia 3 si Sectia 4 de Politie, care au fost incepute si finalizate in mandatul sau de sef al IPJ Cluj.

Contactat telefonic, chestorul Ioan Pacurar a recunoscut ca i s-a facut oferta si a spus ca este foarte onorat, dar a fost nevoit sa refuze din motive obiective. "Nu sunt omul care sa fug dupa functii. Imi ajunge ca sunt sef al Politiei Cluj si incerc sa imi fac treaba cat mai bine aici", a spus Pacurar.

Comentarii Facebook