Cetățean străin mort la Dej în urma unui accident tragic. Soția sa e rănită grav FOTO



Un accident rutier, soldat cu moartea unui bărbat și rănirea gravă a unei femei, a avut loc, marți, la intrare în Dej, pe strada Baia Mare.

Victimele, un bărbat din Ucraina și soția acestuia, erau în tranzit prin România.

Cei doi se aflau intr-un autoturism SEAT inmatriculat in Spania, tara unde aveau rezidenta. La volanul masinii se afla femeia, in varsta de 28 de ani, iar pe locul din dreapta, dormea sotul acesteia in varsta de 36 de ani. La intrarea in Dej, oboseala si-a spus cuvantul, si soferita a adormit la volan, intrand pe contrasens si izbindu-se frontal de un camion care circula din sens opus, scrie dejeanul.ro.

Autoturismul a fost proiectat câțva metri, din cauza impactului puternic, în șanțul de pe marginea drumului. Bărbatul a decedat pe loc, iar soția acestuia a rămas încarcerată, fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare. După i intervenție de mai bine de jumătate de oră, femeia a fpst scoasă și trimisă, în stare gravă, la UPU Cluj-Napoca.

Potrivit sursei citate, cuplul era de nationalitate ucraineana, dar de cativa ani s-au stabilit in Spania. Si-au petrecut concediul in tara natala, iar acum se intorceau spre Spania.

Traficul a fost blocat complet pe strada Baia Mare timp de o oră, cât au durat cercetările.

 

Comentarii Facebook