Centura Valcele - Apahida este inchisa de mai bine de o saptamana


Centura Valcele-Apahida este inchisa de mai bine de o saptamana pentru ca drumarii toarna stratul de uzura. Traficul a fost mutat pe Drumul National 1 C care trece prin comuna Apahida si se deruleaza cu dificultate.

Primarul comunei Apahida, Ionel Farcas, a declarat pentru Stiri de Cluj ca lucrarile la centura au inceput la sfarsitul lunii mai si trebuiau sa dureze cateva zile, dar "s-au intins pe mai mult timp. Traficul este greu mai ales la orele amiezii si seara, cand multi dintre localnici vin spre casa si drumul nu face fata, mai ales ca se suprapune cu traficul de tranzit".

Portiunea de centura de la Dezmir la iesire din Apahida a inaugurata in luna decembrie in prezenta premierului Emil Boc si a reusit sa elimine traficul greu care trecea prin comuna.

Reprezentantii Directiei de Drumuri si Poduri Cluj dau asigurari ca este vorba de o lucrare care dureaza cateva zile, dupa care lucrurile vor reveni la normal. Celelalte doua sectiuni din centura, care vor face legatura intre localitatea Valcele (DN1) si Apahida (DN 1C), vor fi finalizate pana la toamna si pretul total va fi de peste 150 de milioane de euro.

Comentarii Facebook