Centrul Militar Zonal se muta pe Calea Dorobantilor ca sa faca loc Filarmonicii


Noul sediu al Centrului Militar Zonal si al Biroului de Informare Recrutare de pe Calea Dorobantilor devine functional saptamana viitoare.

 

Spatiul de pe Calea Dorobantilor nr. 8-10 apartine Ministerului Apararii, iar Consiliul Judetean l-a inchiriat contra sumei de 438 de lei lunar. Reamenajarea spatiului de 800 de metri patrati a costat Consiliul Judetan 198.000 de lei.

 

„Centrul va fi functional de saptamana viitoare. Am reusit sa rezolvam problema spatiului necesar functionării acestei institutii, punand in acelasi timp la dispozitia administratiei locale spatiul de pe vechiul amplasament, fapt care face posibila construirea viitorului centru cultural. Lucrarile de reabilitare au fost finantate din bugetul Consiliului Judetean, institutie care a reusit si sa gaseasca rezolvarea, in colaborare cu Ministerul Apararii Nationale, a problemei viitorului sediu”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

 

In zona in care a functionat vechiul sediu al Centrului Militar Zonal de pe bulevardul 1 Decembrie 1989, nr. 16, urmează sa fie ridicat viitorul centru cultural al municipiului, care va gazdui si sediul Filarmonicii.

Comentarii Facebook