Miercuri 24 Aprilie

Centrul de cercetare IMOGEN din Cluj va fi proiectat si construit de firma Bautrust!


Constructia centrului de cercetare IMOGEN ca fi facuta de firma Bautrust din Cluj, care a castigat licitatia lansata de Spitalul Clinic Judetean Cluj.

Valoarea estimata initial pentru acest contractul a fost de 13,5 milioane de lei, dar in urma licitatiei s-a ajuns la 13.1 milioane, adica 3,2 milioane de euru, fata TVA.

In baza acestui contract, firma Bautrust se va ocupa de proiectarea si executia "Centrului de studii avansate, fundamentale si clinico-imagistice, pentru corelarea pe termen lung a parametrilor de dezvoltare intrauterina cu statusul neuro-psiho-motor, pe parcursul dezvoltarii pana la varsta adulta - IMOGEN", precizeaza rolicitatii.ro.

Centrul va fi construit pe strada Victor Babes nr. 63/ strada Pasteur nr. 1, in apropierea Clinicii de Neurochirurgie din Cluj.

La licitatie au participat trei firme, iar lucrarile nu vor putea fi subcontractate. De asemenea, finantarea in acest proiect este asigurata din fonduri europene.

In noul centru, numit IMOGEN, se estimeaza ca vor lucra 54 de medici-cercetatori si 25 de angajati auxiliari. Activitatile de cercetare se vor desfasura sub supravegherea a patru profesori doctori care vor coordona cele patru mari arii tematice de cercetare: imagistica medicala, obstetrica-ginecologie, oro-maxilo-facial si neurologie.

 

Citeste si...

Centrul de Cercetare IMOGEN, cea mai mare investitie de dupa Revolutie din sistemul sanitar clujean, a pornit la drum

Incep demolarile pentru construirea Centrului de Cercetare IMOGEN, o investitie de 50 de milioane de lei

Comentarii Facebook