Centrele de inchiriat gratuit biciclete StudentObike se inchid de miercuri, 1 decembrie


Centrele de inchiriat gratuit biciclete, StudentObike, se inchid de miercuri, 1 decembrie, pe durata iernii si programul va fi reluat in primavara.

"500 de biciclete galbene StudentObike au fost puse la dispozitia studentilor din Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca si Iasi, din 5 octombrie 2010, data la care a fost lansat proiectul. Bilantul inchirierilor de biciclete StudentObike, actualizat astazi, 29 noiembrie 2010, cuprinde 14.934 de plimbari ale studentilor pe aceste biciclete", anunta reprezentantii Asociatiei Green Revolution, initiatorii programului.

Proiectul StudentObike se desfasura in perioada octombrie 2010 – septembrie 2011.

Bicicletele StudentObike pot fi folosite doar de studenti, atat in campusul universitar cat si in afara acestuia. Ele pot fi inchiriate in orice zi a saptamanii, inclusiv in week-end, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate.

Asociatia Green Revolution deruleaza acest proiect in colaborare cu Raiffeisen Bank, in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor, cu primariile din orasele unde functioneaza astfel de centre si cu universitatile.

Comentarii Facebook