Cele mai ieftine chirii din Cluj. Vezi în ce cartiere sunt şi cât costă!

 

Una dintre cele mai rentabile variante de cazare pentru studenţi este cu siguranţă un loc în cămin, însă dacă este luată în considerare şi varianta închirierii, împreună cu unul sau mai mulţi prieteni, a unui apartament cu două-patru camere sau chiar a unei case la curte, preţul este cu totul altul.

În Cluj-Napoca, cel mai mic preţ cerut pentru o garsonieră este de 160 euro, în zona Grigorescu, potrivit unei analize realizate de portalul imobiliare.ro.
 

Cele mai multe oferte de apartamente monocamerale ating sau depăşesc însă pragul de 200 euro pe lună. Şi în acest caz, varianta de a închiria, la comun, un apartament cu două camere, este mai avantajoasă. Astfel, în zona Gheorgheni, chiria cerută este de 200 euro pe lună, adică 100 euro per cameră, iar cu 250-270 euro pe lună (maximum 90 euro de persoană) poate fi închiriat un apartament cu trei camere, într-o zonă precum Mănăştur, Iris sau Gheorgheni. Un preţ minim pentru apartamente cu patru camere este de 350 euro pe lună (în Grigorescu, Mănăştur, Mărăşti), adică mai puţin de 90 euro de persoană.

În Cluj, preţul minim cerut pentru o cameră într-o vilă nouă ar fi de 125 euro pe lună, o casă cu patru camere dintr-o zonă ca Gheorgheni sau Bună Ziua fiind scoasă la închiriere cu 500 euro/lună.

Lansat în ianuarie 2000, imobiliare.ro a depăşit de curând pragul de 31.000 de vizitatori unici pe zi şi cuprinde una dintre cele mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel naţional.

Vezi AICI ce preţuri sunt şi în alte centre universitare din România.


Comentarii Facebook