Cei doi tineri care s-au inecat in lacul de acumulare de la Belis-Fantanele erau studenti la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca


Cei doi tineri care au disparut sambata seara pe lacul de acumulare de la Belis-Fantanele erau studenti in anul I la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Politistii sustin ca erau sub influenta bauturilor alcoolice.

Cei doi studenti, impreuna cu alti tineri, erau cazati la o cabana amplasata chiar pe malul lacului de la Belis-Fantanele. Potrivit informatiilor Stiri de Cluj.ro, sambata seara, in jurul orei 21.00, trei dintre ei au luat o hidrobicicleta, care se afla pe malul lacului si au iesit pe luciul apei, in zona barajului de la Belis-Fantanele.

La un moment dat, hibrobicicleta a inceput sa ia apa si s-a scufundat. Unul dintre cei trei, un student in varsta de 20 de ani, s-a prins de un bustean si a ajuns la mal, dar ceilalti doi au disparut.

"Apa este foarte rece, are doua grade, asa ca in cateva minute au intrat in soc hipotermic si este greu de crezut ca au supravietuit si nu au murit inecati. In plus, se pare ca erau si bauti pentru ca se aflau acolo la o petrecere impreuna cu alti colegi. In total, la cabana de langa lac se aflau 18 studenti, majoritatea de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca", a declarat pentru Stiri de Cluj.ro, unul dintre politistii care se afla la fata locului.

Cei doi tineri erau studenti la Facultatea de Automatizari si Calculatoare din cadrul UTCN. Iancu O., in varsta de 20 de ani,? din Cluj-Napoca, si Gabriel Ovidiu M., in varsta de 20 de ani, din Zalau.

 

Pe aceeasi tema:

 

DRAMA! Doua persoane s-au inecat in lacul de acumulare de la Belis-Fantanele, judetul Cluj. Pompierii ii cauta si astazi cu barcile de salvare- VIDEO

Comentarii Facebook