Ceartă între protestatari la Cluj, după ce un timișorean a venit să organizeze protestul: E confiscată mișcarea! - VIDEO

 

Protestatarii de la Cluj s-au cercat la finalul mitingului de vineri seara, lansându-se acuzații că se vrea confiscarea mișcării.

 

Protestul de vineri seara a început normal. Circa 2000 de persoane au pornit în marș. Au ajuns în Piața Avram Iancu, iar de acolo grupul a fost condus de un tânăr venit de la Timișoara pentru a organiza protestul de la Cluj.

 

Acesta i-a consultat pe manifestanți, iar grupul a optat pentru traseul Mănăștur, prin campusul Hașdeu. Mulțimea a coborât pe strada Piezișă și apoi a ajuns în Mănăștur pe Moților, revenind spre centru pe sub podul de la Calvaria.

 

În Piața Unirii a izbucnit un scandal. 

 

Tânărul din Timișoara a propus să fie scrise pe hârtie doleanțele, dar o femeie din mulțime a strigat ”Clujenii, nu timișorenii”. 

 

Nu ne place să ne fie confiscată mișcarea. De ce a dat Vlad Crișan interviu la România TV în numele mitingului. Vlad Crișan care este rudă cu un lider politic clujean?”, a întrebat Horia Cristea, cel care i-a condus pe protestatari joi seara.

 

This is Cluj! Aici e Cluj!”, a mai spus acesta, după care a plecat împreună cu o femeie. 

 

Când doi dintre noi se ceartă, înseamnă că ei au câștigat. Nu vă mai certați. Ascultați-vă cu respect. Când ne luăm peste picior unii pe ceilalți, am pierdut lupta pe care o duceam de 26 de ani”, a spus tânărul venit de la Timișoara.

 

Protestatarii au decis să stea în Piața Unirii până noaptea târziu și să dezbată ce e de făcut. Din numărul de 2000 au rămas circa 200, la ora 23.00.

Comentarii Facebook