Ce zboruri turistice vor fi de la Cluj, în 2018. Prețurile ar scădea, dacă am avea o pistă mai lungă - VIDEO

 

Clujenii vor avea la dispoziție în 2018 chartere turistice spre plajele din Europa, Nordul Africii, Dubai și Tel Aviv. CEO -ul Wizz Air a spus că o pistă mai lungă ar scădea mult prețurile. 

 

Despre charterele turistice, șeful Aeroportului Cluj, David Ciceo, a spus că vor fi multe oferte.

 

Deja a fost anunțată Antalya. Vom avea Grecia, Malta, Palma de Malorca, dar lista completă va fi anunțată probabil în martie - aprilie. Chartere vom avea și spre Hurghada, cu Wizz Air avem Dubai și Telaviv. 

 

Este foarte important să extindem pista. Airbus -ul 321 poate aterica doar cu restricție de capacitate. Wizz Air și ale companii au cerut imperios extinderea pistei. Îm cazul în care nu vom reuși extinderea pistei Aeroporul va pierde avantajul competitiv”, a precizat directorul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, David Ciceo. 

 

CEO -ul Wizz Air, Jozsef Varadi, ne-a explicat că avem nevoie rapidă de investiții într-o pistă mai lungă.

 

Avionul Airbus 321 are nevoie de o pistă mai lungă, așa că este ceva ce lucrăm împreună cu Aeroportul. Vestea bună cu A321 este că este foarte eicient. Costurile de producție și de operare vor fi mai mici, așa că prețurile ar urma să scadă cu 20%”, a spus Jozsef Varadi, CEO - ul Wizz Air.

 

Acum pista are 2.100 de metri și proiectul este să fie dusă până la 3.500 de metri. ”Acesta ar fi idealul. Pentru avioanele A321 avem nevoie de o pistă puțin mai lungă față de ce avem acum. Nu trebuie să o facem direct până la 3.500 de metri, aceasta ar fi varianta pentru zborurile intercontinentale. Vă garantez că dacă am avea pista de 3.500 de metri vom avea zbor spre New York”, a mai spus David Ciceo.



david-rodrigo-470187-unsplash.jpg

Comentarii Facebook