Ce soluție este pentru traficul BLOCAT de pe strada Câmpului. Emil Boc: Centura va salva situația

 

Primarul Emil Boc a precizat că soluția pentru a rezolva problema de trafic de pe strada Câmpului este pe masa Guvernului Cioloș.

 

Acum, clujenii se plâng că stau în trafic, pe strada Câmpului, în fiecare dimineață cel puțin o oră, pentru un drum de câteva minute.

 

Primarul Emil Boc a spus că soluția ar fi construirea centurii de Sud, din Florești și până în Apahida. 

 

Inelul Sud de circulație în municipiul Cluj-Napoca, care pornește de la Nodul N - Mănăștur, traversează Calea Turzii, trece prin Borhanci, ajunge la Selgros și se înțeapă în girația de la Vâlcele - Apahida. Deci este un nod important și un inel de circulație care va asigura o fluidizare a traficului în Cluj-Napoca, cu mențiunea că din acest inel vor exista ramificații cu ceea ce înseamnă orașul, cu Zorilor, cu Gheorgheni și Mănăștur, astfel încât să existe alternative pentru intrarea în Cluj, pentru cei care vor să ajungă spre Baia Mare, spre București, mergând pe Centura Vâlcele - Apahida și să nu mai treacă prin Cluj”, a spus Emil Boc.

 

Această centură ar putea prelua și traficul din zona străzii Câmpului, dar și a cartierului de locuințe care s-a construit în zona pădurii din Mănăștur.

 

Finanțarea ar urma să fie făcută din fonduri europene, iar proiectul trebuie să fie pus la punct de guvern.

 

Vezi AICI părerile clujenilor care stau pe strada Câmpului.

Comentarii Facebook