Ce le spune Liviu Neag, șeful CTP, floreștenilor care se plâng de aglomerația din autobuze

 

Floreștenii se plâng de aglomerația din autobuze în special dimineața și după-amiaza, iar directorul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, Liviu Neag, a comentat aceste acuzații. 

 

Neag recunoaște că fluxul de călători este foarte mare și spune că dimineața sunt 45 de minute de blocaje, în zona Primăriei. 

 

”Este un flux de călători foarte mare și putem spune că este o destinație rentabilă. Am discutat și ieri la Primăria Florești. Sunt mărunțișuri, dar în general lumea este mulțumită. Monitorizăm aproape zilnic Floreștiul și pot spune că merge bine. Sunt câteva mici dificultăți dimineața, timp de 45 de minute, dar oarecum am salvat pentru că linia care vine din Cetatea Fetei iese înainte de avicola și nu prea mai are blocaj. Cu autobuzul 21, de pe Cetatea Fetei nu mai intrăm pe la Primărie, mergem pe Cetății 1, 2 și 3 și ieșim la avicola și evităm ambuteiajul de la Primarie”, a precizat directorul CTP Cluj.

 

În privința aglometrației, Neag a spus că este numai o legendă.

 

”Nu este adevărat. Cred că am dat prea mult. Să vă spun ceva. Anul trecut aveau altă companie, iar desevirea era atât de seacă. Dacă aveai abonament pe Cetatea Fetei nu puteai să te urci numai pe un autobuz. Apoi nu aveau linii prin cartiere și aveau la vremea respectivă 2 linii și acum sunt 6 lunii. Acum cu abonamentul ai acces pe toate liniile din Florești. Am intrat prin cartiere. În servicii totdeauna este de lucru”, a precizat Liviu Neag. 

 

Pe pagina de Facebook ”Trăiesc în Florești”, oamenii spun că este aglomerație. ”M21 astazi. Plecare ora 12 Cetate....burdusit la maxim.... cam mare pauza de 40 min intre curse, nu credeti? Asta in timp ce busurile din Cluj circula semigoale...”, a scris un utilizator.

 

”Ba, eu m-am si inghesuit. Acum spun din nou, doar pentru ca n-am nimerit asa des, ca pot sa imi aleg orele la care plec de acasa, e altceva. Dar sunt oameni care nu pot si atunci prind inghesuiala zilnic”, a mai spus cineva.

Comentarii Facebook