Ce facem cu ”nespălații” care urcă în autobuzele RATUC? Citește ce a pățit un clujean care a vrut să ia măsuri

 

Un cititor Știri de Cluj ne-a reclamat o situație alarmantă, petrecută pe un autobuz RATUC cu numărul 27.

 

RATUC vrea marirea tarifelor? Vreau sa va relatez ce s-a intamplat azi (vineri, 15 martie) pe 27-le care a pornit din Piata Garii la ora 12:17. Stand in statie sa astept acest autobuz care circula foarte prost, am avut mare surpriza sa vina cu un boschetar care era tot facut pe el si mort de beat. Nu vreti sa stiti cum mirosea in autobuz. Si un cetatean ii spune soferului sa-l dea jos ca nu se poate respira in autobuz. 

 

Replica a fost dementiala si anume: ”Îmi pare rau, dar de ieri conducerea RATUC ne-a interzis noua soferilor sa mai dam orice fel de persoana jos, nici macar nu avem voie sa-i atingem”, motivul fiind tot un boschetar care a fost dat jos zilele trecute. Si mare supriza apare in momentul in care ne spune ca acel boschetar avea abonament GRATUIT de la primarie. 

 

Pai domnule Neag si Boc, noi platitorii de taxe si impozite platim pentru abonamente gratuite pentru toti astia? Merg oamenii si muncesc ca prostii sa plateasca la RATUC sa nu poata sta in autobuz? Va puteti da seama ca nici macar in ultima statie de la Travio din Grigorescu acel nespalat nu a fost dat jos el mergand cu autobuzul la garaj.  

 

Multumim conducerii RATUC si PRIMARIEI Cluj-Napoca pentru faptul ca la scumpiri se gandesc, dar la binele cetatenilor mai putin”, ne-a scris Răzvan Turda.

 

Biletele RATUC, scumpite la Cluj-Napoca cu 25 de bani pe călătorie

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini sau reclama diverse situații pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook