Ce a pățit un șofer clujean care și-a achitat parcarea prin SMS. Dorel de la Primărie l-a aranjat - FOTO

 

Un clujean care și-a achitat parcarea prin SMS a fost ”lucrat” de Dorel din Primăria Cluj-Napoca, un polițist local care e încurcat de ideile ”smart” promovate de primarul Emil Boc. 

 

Directia Generala Politia Locala a Municipiului Cluj Napoca,

Primaria Cluj Napoca,

 

Va adresez o sesizare cu privire la modul defectuos in care functioneaza serviciul de parcare prin SMS a orasului "SMART" Cluj-Napoca.

 

In cursul zilei de ieri 14.11.2018, am parcat autoturismul cu nr de inmatriculare B93WIT in zona Baba Novac. Am trimis SMS pentru parcarea, la ora 14:27, pentru Zona 1, parcare 1h, asa cum se vede si in imaginea atasata. Evident, cand m-am intors, am constatat o amenda prin proces seria AA nr. 63130, pentru stationare fara tichet, emisa la ora 14:37, adica dupa 10 minute dupa ce am parcat masina si am trimis SMS-ul.

 

Mai mult, am sunat la numarul scurt 0264-955, indicat pe proces, unde evident nu raspunde nimeni deoarece toti operatorii sunt ocupati, singura varianta fiind sa dau curs unei invitatii pt data de azi 15.11, orele 10-11, ca sa explic domnului politist local Cavacean Radu, cum sa-si respecte atributiile de servici.

 

Solicit confirmare in scris a anularii acestui proces verbal, deoarece dupa gradul de implicare si competenta al angajatiilor primariei cluj napoca, ma pot trezi la sfarsit de an ca am amenzi neachitate.

 

Este regretabil faptul ca titulatura de "smart city" al acestui oras, este praf in ochi, doar o strategie de PR, in realitate, serviciul SMS nu functioneaza, la numerele de telefon NU raspunde nimeni, esti invitat sa-ti pierzi ore din programul de lucru din cauza incompetentei unui angajat”.

 

Lucrurile se vor rezolva, cel mai probabil, dar șoferul trebuie să bată drumul până la biroul polițistului local să se explice ca un delincvent. 

 

Comentarii Facebook