Ce a pățit un clujean după ce a angajat niște ”meseriași” să-i facă gardul. Le-a dat aproape toți banii, dar nu i-au lucrat nimic FOTO



Un clujean și-a luat o țeapă de zile mari, după ce a angajat niște meseriași să îi facă un gard și două porți.

Bărbatul povestește că a bătut palma cu cei care trebuia să execute lucrarea încă de la începutul lunii aprilie, apoi a cumpărat toate materialele și le-a dat avans 80% din banii ceruți pentru manoperă.

Că toate că i-a fost promis un termen de o lună oentru finalizarea lucrării, muncitorii au venit abia acum cu porțile și i-au spus că nu îi mai fac gardul și nici banii înapoi nu îi vor da.

Am vorbit cu cineva pt. constructia unui gard. Ok, am batut palma se rezolva. Asta era in Aprilie, prin 9-10 cam asa, peste o luna ai gardul si portile, am cumparat tot materialu si am dat 80% avans pt. manopera, ca ma asa se face, am dat ce sa fac. Azi vin carpacii mei cu portile si cu vestea cea buna, ma noi nu mai facem nimic, si nici bani nu-i mai vezi, ca si asa au lucrat ieftin, ce parere aveti??”, ne-a scris clujeanul păgubit.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite informații sau imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook