Ce a pățit un clujean cu Urgent Curier, firma care promite să livreze pachetul ”a doua zi chiar dacă facem turul României”

 

Un clujean reclamă lipsa de seriozitate a firmei Urgent Curier, care pe site-ul său se angajează că ”îți livrăm pachetul a doua zi chiar dacă facem turul României”.

 

În realitate, sloganul se dovedește a fi doar un simplă strategie de marketing deoarece societatea de curierat nu este în stare să transporte o banală carte din Cluj în București, nici în cinci zile, ne-a relatat M.S.

 

Am trimis o carte din Cluj la București, prin intermediul firmei Urgent Curier și nu a ajuns nici în cursul zilei de vineri dimineața. Am trimis coletul luni, 19 ianuarie 2014, deși pe comanda online făcută către firma Urgent Curier, curierul trebuia să vină în data de 16 ianuarie 2014. În data de 16 ianuarie, lucru ciudat, m-a sunat un curier să mă întrebe exact unde este adresa indicată menționând ca este foarte aproape de locul unde locuiesc și că va ajunge la mine în cinci minute dar nu a mai ajuns. 

 

În cursul zilei de luni, 19 ianuarie am sunat la Urgent Curier să cer explicații și mi s-a spus că angajatul este nou și că nu este acomodat cu tehnica informatică a companiei”, spune clujeanul.

 

În cele din urmă, angajatul Urgent Curier a mers acasă la cel care a reclamat situația în după amiaza zilei de 19 ianuarie 2015, menționând faptul că, a doua zi, cartea va ajunge la București. Acest lucru nu s-a întâmplat. ”Vineri dimineața m-a sunat destinatarul cărții și mi-a spus că aceasta nu a ajuns la București. Pe telefonul pentru contactul cu clienții nimeni nu răspunde nimeni. Un robot anunță clienții că din cauza volumului mare de lucru se înregistrează întârzieri în livrarea coletelor.

 

Joi seara, pe 22 ianuarie am sunat din nou la Urgent Curier să întreb unde este cartea și mi s-a spus că este în depozit în București dar că nu a fost livrată la adresa destinatarului”, a mai spus M.S.

Comentarii Facebook