Cazul sopranei - femeie de serviciu / Directorul Operei Cluj îl atacă pe Florin Călinescu: Poate dânsul știe mai bine cum e cu pilele


Unul dintre jurații emisiunii ”Românii au talent”, Florin Călinescu, a lansat un atac dur la adresa conducerii Operei Naționale din Cluj, acuzându-i de nepotisme, după ce concurenta Paula Rad a susținut că a dat probe pentru a intra la Operă, însă nu a fost acceptată, ea fiind nevoită să se angajeze ca și femeie de serviciu.

Totuși, directorul Operei Național Române din Cluj-Napoca, Florin Estefan, nu a lăsat acuzele lui Călinescu fără răspuns.

Estefan neagă acuzațiile aduse de jurat, precizând că ”probabil, dl Călinescu ştie mai bine cum e cu pilele că şi dânsul a condus o instituţie”.

Eu nu o cunosc pe Paula Rad, nu a fost la mine la audiţie, nu a venit la nicio audiţie anunţată şi organizată de mine, în situaţia dânsei sunt nenumăraţi cântăreţi, posturi nu sunt. Am făcut nenumărate cereri pentru suplimentarea de posturi în instituţia Operei Naţionale şi suntem refuzaţi pentru că nu se pot suplimenta posturile la buget. Vis-a-vis de prestaţia dânsei, că a fost extraordinară sau nu a fost extraordinară, eu nu cred că acei juraţi sunt în măsură să spună că a fost extraordinar sau nu. Într-un show de televiziune de genul acesta nu poţi să pui calificative de genul acesta. Legat de repertoriul pe care domnişoara l-a cântat acolo, vreau să spun că la noi, la premieră, a cântat o fată de 18 ani acea arie şi acel rol. Şi nu se pune problema de nepotisme. Acele acuzaţii care ni se aduc, nepotisme, de chestii sexuale... numai de asta n-am mai fost acuzat până acum. Să vină cineva cu dovezi când face asemenea afirmaţii. Probabil, dl Călinescu ştie mai bine cum e cu pilele că şi dânsul a condus o instituţie. Probabil, din moment ce e aşa sigur că totul se face pe pile, dumnealui ştie din experienţa dânsului că aşa se face, cine ştie... Chiar nu-i ok să facă afirmaţii de genul ăsta când nici măcar nu ştie, nu ne cunoaşte şi habar n-are ce se întâmplă în instituţiile respective şi cum se fac audiţiile”, a spus directorul Operei din Cluj, Florin Estefan, pentru cancan.ro.

 

Soprana Paula Rad, femeia de serviciu de la Românii au talent, a mai fost de două ori la preselecții

Comentarii Facebook