Caz tragic într-un sat clujean. O femeie a ars de vie în propria curte VIDEO



Un incident tragic a avut loc, duminică, în în satul Sâmboieni, comuna Sânmărtin, unde o femeie a fost găsită arsă în propria gosopdărie.

Femeia a fost găsită în cursul serii de către o vecină, care a fost alertată de o rudă că bătrâna nu mai răspunde la telefon. Ajunsă în curtea bătrânei, femeia a găsit-o pe aceasta carbonizată aproape complet. A aruncat repede zăpadă peste ea și a sunat imediat la numărul unic de urgență 112, scrie someseanul.ro.

La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță de la Gherla, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața femeii de 84 de ani, fiind nevoiți să declare decesul.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc incidentul tragic.

În casa femeii, lângă sobă, anchetatorii au găsit alte haine arse, presupunând astfel că bătrâna ar fi încercat să aprindă focul în sobă, moment în care i-au luat foc hainele de pe ea. Cu îmbrăcămintea în flăcări, femeia ar fi încercat să se salveze și a ieșit în curte, dar aici s-a prăbușit la pământ și a ars de vie, dându-și ultima suflare înainte să poată fi salvată.

Din nefericire pentru aceasta, casa în care locuia singură, chiar dacă se află la drumul principal din sat, este mai depărtată de celelalte gospodării, astfel încât niciun vecin nu a auzit strigătele disperate ale femeii cuprinsă de flăcări.


Comentarii Facebook