Caz ȘOCANT la Cluj. Ginerele unui clan de romi i-a lovit mașina și a fugit. Poliția: În 60 de zile îl depistăm! - VIDEO

 

Un clujean de bună credință și-a găsit mașina lovită serios în parcare, dar poliția nu a mișcat un deget pentru a-i apăra interesele. Ba mai mult, din 30 decembrie până în 3 ianuarie nici nu a avut cu cine vorbi. 

 

În loc să ia rapid măsuri și să îl identifice și să adune probe de la accidentul urmat de fugă, poliția le-a transmis celor păgubiți că în minim 60 de zile autorul va fi depistat. Halucinant este că la scurt timp după producerea accidentului o patrulă a depistat mașina avariată, dar nu s-a făcut nimic. 

 

Interlopii și cei certați cu legea sunt protejați de sistem, în timp ce oamenii cinstiți au de suferit și sunt purtați oe drumuri. 

 

Sâmbătă noaptea, la ora 1.30, o mașina lovește mașina fratelui meu parcata lângă bloc, șoferul fuge. A lăsat în urmă semnul de la mașină. Am sunat la Poliție și au zis că: Daca nu există victime sa ne prezentam in 24 h pentru declararea accidentului. Am mers dupa 24 ore pe Albac si ziceau acolo ca pana in 3 ianuarie nu lucrează nimeni. Poliția a refuzat să vină la locul incidentului. Nici macar nu au venit la bloc sa faca poze, sa faca ceva”, ne-a relatat o sursă apropiată familiei.

 

Partea păgubită a găsit la locul accidentului semnul unui autoturism marca Peugeot, care a picat de pe autoturismul care a derapat și a lovit mașina parcată. 

 

Am facut cercetări pe cont propriu și am gasit șoferul, ginerele unui clan bogat de țigani. Am pornit să căutăm o mașină Peugeot avariată și pe drum am dat peste o patrulă de poliție care ne-a sprijinit. Aceștia au găsit mașina pe strada Plevnei, dar cei de la constatări nu au venit pe teren, pentru că nu au fost victime. 

 

Trebuie să-mi rup o mana sa vina și sa vadă locul accidentului. Sa faca niște poze. Să își faca treaba.

 

Acum, azi, cand am mers sa declaram accidentul si sa facem mai departe procedurile, deși le-am prezentat dovezi, au zis ca vor cauta mașina in decurs de 60-90 zile. Dar în acest timp făptașul poate repara si vinde mașina nu?”.

 

Proprietarul mașinii avariate ar fi luat legătura cu cel care l-a lovit. ”A vorbit cu el și a ramas ca merg împreuna la mecanic sa plătească, pentru ca el nu vrea poliția implicată. Nu s-a tinut de cuvânt si am mers mai departe cu poliția, dar aceștia, deși am prezentat probe video si poze cu mașina care a lovit mașina noastra, au zis ca durează 60-90 de zile pana sa găsească mașina. Dar în acest timp, el își va repara mașina și o vinde.

 

Suntem foarte șocați de cum reactioneaza poliția. Avem video cu impactul, dar nu au făcut nimic. Patrula de poliție, in seara accidentului, a gasit mașina care a lovit, dar nu a făcut nimic, nici o poză nici nu au luat amprente.

 

Partea vătămată nu a venit acum la Poliție, pentru că a zis nu avem dovezi ca el a condus”.

--------------------

 

UPDATE

 

Poliția s-a deplasat la locul accidentului și a demarat o anchetă serioasă.



Comentarii Facebook