Caz șocant în România! Un tânăr și-a incendiat iubita însărcinată, în vârstă de 17 ani

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Săcele, judeţul Braşov, i-a dat foc iubitei sale, în vârstă de 17 ani, în urma unui conflict alimentat de gelozie. Bărbatul ar fi stropit-o pe minoră, care era și însărcinată, cu o substanță inflamabilă și i-ar fi dat foc

Rudele fetei au intervenit pentru stingerea focului și victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Echipa formată din procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov și polițiști de investigații criminale l-a depistat cu rapiditate pe bărbatul care părăsise domiciliul imediat după comiterea faptei, acesta fiind în prezent în custodia polițiștilor”, spune purtătorul de cuvânt la IPJ Brașov, Gabriela Dinu, scrie realitateadesibiu.net.

La faţa locului a intervenit echipajul SMURD de terapie intensivă cu medic. Tânăra prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, al toracelui şi al feţei.

Dosarul de cercetare penală pentru tentativă la omor este inițial instrumentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, dar având în vedere faptul că victima este minoră el urmează a fi declinat către Parchetul pentru Minori și Familie.

Verificările sunt în derulare pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs fapta.

Comentarii Facebook