Cautat de politisti

Politistii clujeni cauta un barbat care l-a lovit cu pumnul pe un clujean de 56 de ani pe o trecere de pietoni, iar acesta a ajuns in coma la spital. Agresorul are intre 40 si 45 de ani , o inaltime de aproximativ 1,80-18,5 metri , atletic, cearcane, par saten. In momentul in care s-a produs agresiunea avea o geaca de culoare neagra, jeansi si pantofi negri.

 

Aseara in jurul orei 20,0, Dispeceratul politiei municipiului Cluj-Napoca a fost sesizat de cadrele medicale de la UPU 1 ca a fost adus un barbat de 56 de ani in stare de inconstienta. In urma cercetarilor efectuate de politisti a rezultat ca in jurul orei 17,53, barbatul era pe trecerea de pietoni situata la intersectia strazilor Cuza-Voda cu Bulevardul 21 decembrie 1989. La jumatatea trecerii de pietoni o persoana necunoscuta l-a lovit cu pumnul in obrazul drept, iar barbatul aflat in stare de ebrietate a cazut pe carosabil si a suferit leziuni la cap. Victima a fost transportata la UPU1, iar acum este in coma. 

 

Politistii efectueaza acum cercetari pentru a-l prinde pe agresor, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala grava. 

Politistii au realizat si portretul robot al agresorului.

 

 

Comentarii Facebook