Cât de inventivi sunt românii! Un bărbat a incercat să bage telefoane mobile în Penitenciarul Gherla cu arcul cu săgeți



Un bărbat a găsit o metodă extrem de inventivă de pentru a introduce alimente și telefoane mobile în Penitenciarul Gherla.

În cursul noptii de vineri a incercat sa introduca in penitenciar alimente si telefoane mobile cu ajutorul unui arc cu sageti, anunta Radio Fir, citat de dejeanul.ro.

Bărbatul legase săgețile cu un fir de pescuit, care urma apoi să fie agățat de deținuții din penitenciar, poziționați la geam, cu un cârlig confecționat dintr-o furculiță. Bărbatul aștepta în cimitir, de unde trăgea cu arcul, pentru a pune pe firul de nailon pachetele pe care le așteptau deținuții.

Totuși, acesta a fost oprit după câteva săgeți, el fiind observat de paznici, care au sunat rapid la poliție. Oamenii legii l-au prins rapid pe bărbat, acesta fiind cercetat acum pentru tentativă de introducere în penitenciar a unor bunuri interzise.

Acesta mai incercase cu cateva zile in urma sa introduca bunuri in penitenciar cu ajutorul unei undite insa pentru ca nu reusise a plecat la Bucuresti de unde s-a intors vineri seara cu arcul de tir.














Comentarii Facebook