Casele de pe strada Maramuresului nu vor fi demolate! Sorin Apostu: "Este o manipulare" VIDEO

 

Primarul Sorin Apostu a reactionat la memoriul de protest al clujenilor de pe strada Maramuresului, care se tem ca le vor fi demolate casele pentru largirea drumului.

 

"Este o propunere a celor care au realizat PUG -ul (n.red. Planul Urbanistic General) ca o alternativa la centura de nord, dar care a fost respinsa de catre Primarie. Nici nu se poate pune in discutie larginea drumului. Este suficient de larg drumul si in zona Maramuresului si in zona cartierului Someseni pe strada Traian Vuia. Cred ca trebuie sa gasim alte solutii si anume centurile de ocolire, dar nici intr-un caz punerea in pericol a caselor si a gospodariilor cetatenilor", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

Edilul sef a mai spus ca cetatenii de pe strada Maramuresului au inteles gresit. "Plansele postate pe site -ul primariei nu mai sunt valabile. A fost o propunere, care nu a mai fost luata in considerare. Este vorba despre o manipulare a oamenilor, care nu au de ce sa se teama", a mai afirmat Sorin Apostu.

 

Locuitorii din zona sunt nemultumiti si de faptul ca nu au fost consultati in prealabil, ci noul PUG a fost direct postat pe site-ul Primariei Cluj-Napoca. "Speram ca argumentele noastre vor fi luate in considerare si ca noul PUG nu va fi adoptat in varianta prezentata pe site-ul primariei", sustin protestatarii.

 

Vezi si...

Locuitorii de pe strada Maramuresului din Cluj-Napoca protesteaza fata de modificarile aduse de noul PUG! Spun ca vor fi demolate case care nu sunt modeste

Comentarii Facebook