Casa unor tineri din cartierul Iris a fost spartă de două ori în două luni: Ne-au sfătuit să nu mai investim


Un cuplu de tineri clujeni se confruntă cu o problemă gravă. În termen de doar două luni, hoții le-au prădat casa din cartierul Iris de două ori.


As dori sa fac o se sesizare si o atentionare asupra sigurantei cetatenilor si a bunurilor acestora din cartierul Iris. Recent am achizitionat un teren in zona Strada Fanatelor, partea de livada trecuta din 2009 in intravilan. Suntem doi tineri casatoriti si am decis ca din ceea ce avem momentan sa ne facem o casa de gradina pe teren.

Este pentru a doua ora cand proprietatea ne-a fost «sparta » de hoti in interval de doua luni. Prima spargere nu a fost importanta asadar am decis sa nu ne sesizam, ci sa cautam mijloace pentru a securiza locul ( plasa ghimpata, usi metalice la casa). Ne-a fost zdrobit tot avantul de a merge mai departe astazi 15 septembrie 2013 cand hotii ne-au distrus ambele usi si au furat si alte bunuri in valoare de aproximativ 1200 de RON”, se plânge o clujeancă pe domnuleprimar.ro.

Tânăra povestește că deja a fost făcută o plângere la Poliție, însă sfatul pe care l-a primit este de-a dreptul halucinant.

Am facut plangere la politie, urmeaza sa dam declaratii si sa se continue investigatiile. Problema principala este ca am fost sfatuiti sa nu mai investim in teren pentru ca o sa ni se fure in continuare pentru ca mai sunt antecedente in zona. Vecinii sunt in aceeasi situatie cu noi si ei ne-au sfatuit sa nu mai continuam investitia sau sa facem toate demersurile pentru a angaja o firma de paza sau alte solutii similare (mentionez, am vrut sa ne facem doar o casa de gradina)”, mai povestește femeia.

Clujeanca a adresat sesizarea către Primărie în speranța implementării unor măsuri de siguranță în acea zonă în care hoții își fac de cap.

ASADAR, intrebarea mea ar fi urmatoarea: Este in plan introducerea de camera de supraveghere sau sa se gaseasca alte mijloace pentru a sprijinii cetatenii care doresc sa se stabileasca sau fac astfel de investitii in zona respectiva(evenutal patrularea politiei, macar la orele diminetii cand am inteles ca se desfasoara majoritatea infractiunilor)?

Ridic aceasta problema, pentru ca zona este in dezvoltare, exista deja case construite, dar hotii se servesc ca si la ei acasa, iar din cate am concluzionat pana acum bunurile nu au fost rescuperate, nu s-a facut nimic in privinta stoparii infractiunilor, iar cetatenii care au terenuri sau locuiesc in acea zona sunt destul de ingrijorati de AMPLOAREA FURTURILOR”, a încheiat tânăra.

Comentarii Facebook