Carnatul de un metru diametru, gatit de bucatarii de la MEMO 10, a iesit perfect VEZI VIDEO

 

Carnatul cu diametru de un metru pregatit de bucatarii de la MEMO 10 a iesit perfect, spre deliciul zecilor de clujeni care au asteptat la Campionatul de Gatit in Aer Liber de la Polus pentru a gusta din el.

 

Directorul restaurantului MEMO 10, administrat de Primaria Cluj-Napoca, Gelu Visan, a declarat ca in total au iesit circa 150 de portii, care au fost servite celor care au avut rabdare sa asistente la tot procesul de gatire a carnatului gigant.

 

"M-am gandit intr-o dimineata ca am putea participa la acest consurs cu un carnat gigant. A iesit la peste un metru diametru si cantareste 15 kilograme. Am avut unele emotii cu el, cand l-am intors. Este facut din piept de porc si are circa 20 de spire", a spus Gelu Visan.

 

Carnatul gigant a stat pe gratar circa 30 de minute si dupa aceea a fost degustat de membrii juriului international, care au spus ca este excelent.

 

Clujenii stransi in jurul gratarului nu si-au pierdut rabdarea si au asteptat pana cand tot procesul s-a terminat si au putut lua, unii cu cate doua maini, portiile de carnat prajit.

 

Tot astazi, bucatarul Tibi Kiss va incerca sa doboare un record mondial si sa gateasca 1.500 de portii de stifato din carne de porc.

 

Vezi si...

Campionatul International de Gatit in Aer Liber de la Cluj, in perioada 9-11 septembrie! Vezi totul despre concurs VIDEO

Comentarii Facebook