Care sunt cele mai bune LICEE din Cluj premiate la Gala Excelenţei Clujene 2015 - FOTO

 

Cele mai bune licee din Cluj au fost premiate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Consiliul Județean Cluj în cadrul Galei Excelenței Clujene.

 

De asemenea, au fost premiați în cadru festiv elevii olimpici care au obținut performanțe deosebite la olimpiade și concursuri școlare în anul școlar 2014-2015 la discipline din domeniul teoretic și confesional. Alături de ei, 115 profesori care i-au condus pe calea succesului școlar.

 

O primă parte a Galei Excelenței Clujene a avut loc în data de 22 septembrie 2015. Timp de 1 oră și jumătate, în sala Auditorium Maximum a Universității Babeș-Bolyai, 300 de elevi și profesori clujeni excepționali din domeniile teoretic și confesional au primit diplome de onoare și premii în bani în semn de recunoaștere a meritelor lor.

 

Cu această ocazie au fost premiate și câteva școli clujene, cu premii în bani pentru dotări necesare unităților de învățământ. De asemenea, directorii unităților de învățământ au fost recompensați pentru implicarea în dezvoltarea unităților de învățământ pe care le conduc/ le-au condus în anul școlar trecut. 

 

Top școli de excelență clujene 2015:

 

Locul 1:

COLEGIUL NATIONAL EMIL RACOVITA – 5000 LEI (PRIMESTE VOUCHER-UL)

DIRECTOR- CONSTANTIN COREGA 

DIRECTOR ADJUNCT-ADRIAN MAGDAS 

 

Locul 2:

LICEUL TEORETIC NICOLAE BALCESCU – 4000 LEI (PRIMESTE VOUCHER-UL)

DIRECTOR – MARINELA ZAMFIR

DIRECTOR ADJUNCT- CRISTINA POPESCU 

DIRECTOR ADJUNCT – MIRELA BUDISAN   

 

Locul 3:

LICEUL TEORETIC AVRAM IANCU – 3000 LEI (PRIMESTE VOUCHER-UL)

DIRECTOR – ADINA TURCU 

DIRECTOR ADJUNCT – SMARANDA GRAUR 

DIRECTOR ( SEPTEMBRIE-APRILIE) – ALINA NEGRU 

DIRECTOR ADJUNCT (SEPTEMBRIE – APRILIE) – LILIANA SABO 

 

LICEUL TEORETIC GHEORGHE SINCAI – 3000 LEI (PRIMESTE VOUCHER-UL)

DIRECTOR ( SEPTEMBRIE – IUNIE) – IOAN RADU TODEA 

DIRECTOR ADJUNCT – IOANA MIHACEA  

Premiu special pentru implicarea în dezvoltarea învățământului profesional și tehnic

 

COLEGIUL TEHNIC RALUCA RIPAN – 3000 LEI (PRIMESTE VOUCHER-UL)

DIRECTOR ADRIANA TARTA 

Premiu special pentru implicarea în dezvoltarea învățământului special

 

LICEUL SPECIAL PENTRU DEFICIENȚI DE VEDERE- 3000 LEI (PRIMESTE VOUCHER-UL )

DIRECTOR ROXANA CZIKER 

DIRECTOR  ADJUNCT  VANDA SILVIU 

 

Au onorat cu prezența ÎPS Mitropolitul Clujului Andrei, prefectul județului Cluj, Gheorghe Vușcan, prorectorul UBB, Sorin Filipescu, iar din partea Eparhiei de Cluj-Gherla preot Furtună Marius Grigore, consilier pe probleme de învățământ al PS episcop Florin Crihălmeanu. Din partea partenerului Galei –  Consiliul Județean Cluj – a participat Ioan Gherasim, consilier al președintelui CJ. 

 

O a doua parte a Galei Excelenței Clujene destinată premierii performanței din domeniul vocațional- arte și sport, va avea loc mâine, 24 septembrie 2015, la ora 15:30, tot găzduită de sala Auditorium Maximum a Universității Babeș-Bolyai.

 

Gala Excelenței Clujene este organizată în fiecare toamnă de Inspectoratul Școlar Județean Cluj împreună cu Consiliul Județean Cluj care alocă sumele necesare premierii în bani a tuturor elevilor și profesorilor clujeni care au reprezentat Clujul la olimpiade și concursuri naționale și internaționale în anul școlar precedent și s-au întors cu premii, mențiuni și medalii.

Comentarii Facebook