Caravana artelor spectacolului la Cluj si Targu Mures


In perioada 17-21 mai 2012, Cluj si Targu Mures gazduiesc una din intalnirile anuale ale retelei IETM - Caravana IETM.

IETM este o retea internationala pentru artele spectacolului care a luat nastere pentru a stimula calitatea, dezvoltarea si contextul artelor spectacolului la nivel global.

Una dintre oportunitatile de intalnire din cadrul retelei este Caravana IETM, organizata anul acesta in Cluj si Targu Mures, cu colaborarea partenerilor: Fabrica de Pensule, Fundatia AltArt, Asociatia Colectiv A, GroundFloor Group si Theodor-Christian Popescu. in cadrul Caravanei IETM puteti avea ocazia de a participa la mai multe intalniri, vizite de studiu, precum si reprezentatii ale unor spectacole locale, deschise atat publicului specializat cat si publicului larg. Programul actual al Caravanei, precum si o scurta descriere, se gasesc atasate acestui comunicat.

Printre momentele cel mai importante din cadrul Caravanei IETM, enumeram urmatoarele evenimente, care vor avea loc la Fabrica de Pensule:

Joi, 17 mai | 20:00 | PERFORMANCE: Anonymos (Bandi Daniel David)

- Sala Mica, Fabrica de Pensule

Vineri, 18 mai | 17:00 | DISCUTIE DESPRE SCENA ARTELOR SPECTACOLULUI IN ROMANIA

- Sala Mica - Fabrica de Pensule

Masa rotunda va aduce laolalta invitatii straini ai Caravanei IETM, precum si producatori locali si experti in politici culturale din Romania, care vor avea oportunitatea de a discuta despre statutul actual al artelor spectacolului in Romania si de a prezenta initiativele, dar si provocarile actuale ale scenei in contextul actual.

Vineri, 18 mai | 19:00 | SPECTACOL DE TEATRU: X mm din Y km (Gianina Carbunariu / Colectiv A)

- Sala Studio, Fabrica de Pensule (rezervari: office@colectiva.ro)

Cat de prezent este trecutul recent? Spectacol bazat pe o stenograma din dosarul de securitate al scriitorului dizident Dorin Tudoran. Spectacol recent premiat pentru interpretare la Festivalul Dramaturgiei Romanesti 2012 de la Timisoara.

Vineri, 18 mai | 22:00 | PERFORMANCE: DIVAS (Sinko Ferenc / GroundFloor Group)

- Sala Studio, Fabrica de Pensule (rezervari: office@groundfloor.ro)

Patru femei aflate in etape diferite ale traseului "femeie obisnuita" - "diva". O calatorie in sufletul si imaginatia acestor personaje - un univers complex, influentat ireversibil de publicatiile adresate "sexului frumos", de reclamele de crema antirid, de capcana frumusetii si a timpului.

Comentarii Facebook