Carambol pe o stradă din Zorilor! Oamenii dau vina pe Primăria Cluj-Napoca - FOTO

 

Mai multe autoturisme au fost avariate miercuri seara, în jurul orei 21.00, în urma unui ”mini” carambol produs pe strada Republicii, la intersecția cu strada Observatorului. 

 

Pe jos fiind polei, mașinile s-au dus ca pe derdeluș la vale. ”Primăria Cluj-Napoca, uneori inspirată, a picat azi un examen într-un mod rușinos. Iată ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp, vis-a-vis de Sigma, din cauza poleiului care a fost azi rege în oraș. Cine plătește?”, crede un clujean.

 

La postarea făcută pe grupul șoferilor, Info Trafic jud. Cluj, sunt și păreri care vin în apărarea municipalității. ”Mai oameni buni, pe asa vreme urata nu mai bine iti lasi masina acasa. Ce ziceti !!!!”, a mai spus un utilizator.

 

Dacă era și Boc ca și Firea, azi trebuia sa blocheze tot orașul, sa închidă scoli, grădinile, primărie, magazine, tot, pana trece urgia...”, a mai adpugat cineva. ”Pai e simplu... platesc toti care s-au zgarcit la cauciucuri, ce si-au luat cele mai reșapate chinezarii (poate chiar cele aruncate de vulcanizari) sau ce atunci cand li se aprind luminitele de brad (becurile din bord/martorii) scot becul in loc sa repare sistemele de franare, azi am trecut toti cu masinile prin oras si toti am coborat macar o panta pe care era zapada si totusi nu toti am facut accidente...”, a mai spus cineva.

 

Cel care a sesizat cazul s-a resemnat în urma acestor argumente și a spus, ironic, că nimeni nu e de vină: ”Viteza a fost mica, masina tocmai virase stanga de pe Jupiter. Asa e, nu e Primaria de vina, si nici firmele de deszapezire. E vremea, dom'le.”

 

 

Foto: Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook