Carambol pe Autostrada Transilvania din cauza poleiului! Vezi cum arata masinile tamponate VIDEO

 

Opt autoturisme au fost avariate pe Autostrada Transilvania din cauza poleiului. Administratorii drumului au fost amendati de Politia Rutiera pentru ca nu au intervenit la timp.

 

Problemele au aparut pe podul de peste raul Aries, care s-a tranformat in patinoar pe circa 2 kilometri. "Am simtit numai ca masina se duce ca pe patine si nu o mai putem controla. Sunt masini lovite peste tot. Chiar si masina de politie a intrat in parapretul de pe marginea drumului", a declarat unul dintre soferi.

 

Purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Cluj, Sorin Precup, a declarat ca Reprezentantii Directii Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Cluj vor primi intre 25 si 100 de puncte de amenda. "Au fost opt autoturisme avariate. Accidentele s-au soldat doar cu avarierea autoturismelor. Circulatia a fost blocata aproximativ 50 de minute, de la ora 13.00 pana la 13.50. Am solicitat, imediat cand echipajul de pe autostrada a sesizat ca nu se poate circula, interventia celor de la DRDP, care sunt administratorii drumului. S-a intarziat, fapt pentru care a trebuit sa procedam la blocarea autostrazii pentru a nu avea si alte incidente rutiere cu consecinte mult mai grave. Cei la de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj vor fi sanctionati, sanctiunea fiind intre 21 si 100 de puncte de amenda. Valoarea unui punct de amenda este de 67 de lei", a mai spus Sorin Precup.

 

Comentarii Facebook