Cantina Săracilor Cluj a primit carne de pui de la Michelangelo: ”Marfa era adusă din Brazilia și am ANULAT CONTRACTUL”

 

Cantina Sărcacilor din Cluj-Napoca, dar și Spitalul de Boli Psihice Cronice Borşa au fost aprovizionate cu carne de Michelangelo, firma acuzată de procurorii DIICOT că livra carne alterată sau stricată.

 

Conform site-ului e-achizitii.com, firma Michelangelo din Cluj-Napoca, unde sunt patroni Bogdan Radu Curticiu şi Sorin Seleşiu, ambii arestaţi în acest caz, a câştigat, în anul 2010, o licitaţie prin care a aprovizionat Cantina de Ajutor Social şi Pensiune cu carne de pasăre.

 

Cantina aparţine Primăriei Cluj-Napoca, iar contractul a fost finanţat din fonduri comunitare. 

 

De asemenea, Michelangelo a livrat, în 2012, carne la Spitalul de Boli Psihice Cronice Borşa.

 

Ce firmă de catering din Cluj-Napoca livra carne stricată, VERDE, de la Michelangelo

--------------------------

UPDATE

 

Directorul Cantinei Sociale, Gelu Vișan, a declarat că a fost vorba despre o licitație organizată în iulie 2010, dar contractul a fost sistat după 6 luni din cauza problemelor.

 

Contractul a fost unul de licitație pe o durata de un an, dar după 6 luni am sistat pentru că proprietățile produsului nu corespundeau.

 

Au început livrările în 12.07 2010 - pulpe pui superioare, iar în 02.12. 2010 a fost ultima factură. La ultima livrare a fost un lot de pulpe de pui aduse din Brazilia. Erau suspecte, nu mai aveau culoarea roz, iar eu fiind specialist am returnat marfa.

 

Au venit a doua zi și le-am spus că anulăm contractul pentru că am mai avut avertizări anterioare”, a declarat Gelu Vișan.

Comentarii Facebook