Cangurul Rin scos la vânzare cu 1.500 de euro, după ce a devenit vedetă națională

 

Cangurul Rin, devenit vedetă în toată presa din România, a fost scos la vînzare de proprietar, pentru suma de 1.500 de euro.

 

Am petrecut multe clipe frumoase alaturi de acest animal deosebit, din cauza timpului pe care ar merita Rin sa i-l acord, am decis sa îl dau. Din pacate nu am timpul necesar sa ii ofer pe cat de mult mi-as dori. Rin v-a pleca la Bucuresti, la o familie minunata, cu doi copii, care cu siguranta se vor bucura de el, la fel cum ma bucur si eu. Multumesc tuturor care au dat like pagini, si tuturor care m-au sutinut in ceea ce priveste gurile rele. In momentul in care Rin ajunge la noul stapan, voi preda si aceasta pagina mai departe, sa il puteti urmari in continuare, si sa ne bucuram de prezenta lui”, a scris Claudiu, proprietarul simpaticului cangur, pe pagina de Facebook ”Rin”.

 

Acesta nu a spus că l-a scos la vânzare pe Olx, contra sumei de 1.500 de euro, după ce în vara anului trecut apărea în toată presa alături de simpaticul cangur adus din Cehia. 

 

Rin este mascul și face parte din rasa Macropus rufogriseus, o rasă pitică. Tatăl lui este din Australia, iar mama din Cehia. A fost adus din Cehia de la o familie care crește canguri.

 

După ce va trece perioada de acomodare, voi ieși cu el în oraș, în lesă. Deocamdată zgarda i-am pus-o doar pentru a se acomoda cu ideea de a avea ceva la gât. Pe viitor va purta un papion, cred că roșu. Îi voi face la comandă un ham special pentru el. Acesta va fi mai mult de formă, pentru că dacă se va obișnui cu mine, mă va urma și fără lesă, întrucât mă va considera părintele lui. Se atașează incredibil de om”, a explicat tânărul, în vara anului trecut.

 

”Luna de miere” s-a terminat rapid, iar acum Rin se va muta la București.

 

 

Comentarii Facebook