Când vor fi gata lucrările pe Avram Iancu, Horea și Moților. Vezi ce a anunțat Emil Boc



Primarul Municipiului Cluj-Napoca, emil Boc, a declarat, joi, că speră ca marea majoritate a lucrărilor din oraș să fie gata până la începutul anului școlar sau cel târziu până la începutul anului Universitar.

Acesta a precizat că strada Avram Iancu ar trebui să fie gata până la începerea anului școlar, partea carosabilă și o parte din porținea de trotuar de pe strada Horea la fel, iar Calea Moților să fie terminată în proporție de două treimi.

Sper ca anul școlar să ne găsească cu strada Avram Iancu terminată, inclusiv trotuarele, pe Horea la fel și o bună parte din trotuare, Moților, două treimi să fie aproape gata, iar ca începutul anului universitar să ne găsească cu aceste străzi din centrul orașului într-o fază în care să se poată circula”, a declarat Emil Boc, la Napoca FM.

De asemenea, lucrările la Calea Florești au început și ele de joi, iar primarul a precizat că după începerea anului universitar mai rămân de modernizat Piața Gării (unde se va lucra atât la proiectul de tramă stradală, cât și la unificarea pasajelor) și Splaiul independenței.

Comentarii Facebook