Campionul clujean paralimpic a devenit TĂTIC! Dacian Makszin: Renata este MEDALIA nostră OLIMPICĂ - VIDEO EXCLUSIV

 

Campionul clujean paralimpic, Dacian Makszin, a devenit tătic, joi dimineața, la Clinica Ginecologie 1, unde a născut soția sa, cu care trăiește o poveste incredibilă de dragoste de câțiva ani.

 

Material de Emanuel Ungureanu

 

Dacian Makszin și soția lui, Adriana, au fost programați pentru naștere joi dimineața, sarcina ajungând la 39 de săptămâni. ”Adriana a reușit să ducă sarcina până aici. Am programat-o azi la o operație cezariană și totul a ieșit foarte bine. Copilul are trei kilograme și doua sute de grame și este un copil perfect normal”, a spus profesorul Florin Stamatian, cel care a monitorizat sarcina încă de la început și care i-a încurajat pe cei doi. 

 

Sunt foarte fericită. Domnul profesor Stamatian mi-a spus că e un copil de nota zece. Nu am putut să o văd pentru că mi s-a făcut anestezie generală, din cauza problemelor pe care le am cu spatele. Abia aștept să o țin în brațe”, a spus Adriana Makszin.

 

Am plâns când am ținut-o pentru prima dată în brațe pe Renata. Sunt extrem de fericit că rodul iubirii noastre a venit pe lume. Este incredibil de frumoasă Renata, dar probabil că asta spun toți tații despre copii lor. Nici o mie de titluri paralimpice nu înseamnă pentru mine ce înseamnă acest dar venit de Sus”, a povestit Dacian Makszin.

 

Profesorul Florin Stamatian a mai spus că povestea celor doi este incredibilă, iar copilul născut reprezintă viitorul lor.

 

Astăzi, în jurul orei 11.00, Adriana Makszin a născut în clinica noastră un copil perfect sănătos. Renata a primit nota zece la naștere, iar pentru curajul lor și pentru povestea lor de viață extraordinară le acord și eu un zece. În timp ce o scoteam pe Renata din burtica mamei nu am putut să nu mă gândesc că acest copil s-ar putea îngriji la vârsta maturității de părinții lor, care au făcut sacrificii imense ca ea să vină pe lume”, a declarat profesorul Florin Stamatian.

 

 

Povestea de dragoste a celor doi a început în urmă cu mai mulți ani, ambii trecând peste problemele pe care le are fiecare. Dacian Makszin este imobilizat într-un scaun cu rotile, iar Adriana suferă de displazie congenitală femur bilaterală. Acest lucru nu i-a împiedicat să spere, să viseze. Astfel că, acum au împreună o casă în Florești și de astăzi un copil, care reprezintă cea mai mare bucurie din viața lor.

INVINCIBILII! Uimitoarea poveste de dragoste dintre Adriana şi Dacian Makzin


Comentarii Facebook