Camion răsturnat la groapa de gunoi de la Pata Rât! Trei romi au fost prinși sub autospecială



Trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut la groapa de gunoi de la Pata Rât.

Un camion s-a răsturnat peste trei persoane.

Detașamentrul de Pompieri Cluj-Napoca intervine la fața locului cu două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

--------------

UPDATE


Purtătorul de cuvânt a IPJ Cluj, Simona Vîrci, a declarat că persoanele au fost prinse sub o mașină care descărca deșeuri. Răniții au fost loviți de ușa compactorului, în timp ce căutau prin deșeuri.

 

Au fost răniți un bărbat de 26 de ani, o fetiță de 11 ani şi o femeie de 52 de ani, ultima în stare gravă.

----------------

UPDATE 1

 

”La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 18:00, Poliţia a fost sesizată cu privire la un incident petrecut pe strada Cantonului din municipiul Cluj-Napoca, în urma căruia trei persoane au fost rănite.

 

În fapt, conducătorul unei autospeciale a efecutat o manevră de mers înapoi după ce a descărcat deşeuri menajere la rampa de gunoi. Astfel, trei persoane au fost prinse sub autoutilitara care s-a răsturnat pe partea din spate, în plan vertical.

 

În urma incidentului, cele trei persoane rănite, un bărbat de 26 de ani, minoră de 11 ani şi o femeie de 52 de ani, au fost transportate la unitatea medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

 

Conducătorul autospecialei a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest şi s-a stabilit ca acesta nu se afla sub influenţa alcoolului”, precizează Poliția Cluj.

Comentarii Facebook