Calin Platon, fostul prefect de Cluj, trimis in judecata pentru accidentul soldat cu decesul unui bebelus de 3 luni


Calin Platon, fostul prefect de Cluj, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, conducere fara permis si vatamare corporala din culpa.

 

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj au decis trimiterea in judecata a fostului prefect, dupa ce ancheta a fost finalizata, anunta avocatul lui Calin Platon, Tiberiu Ban.

Fostul prefect este acuzat ca la finalul lunii august a lovit pe o trecere de pietoni din Grigorescu o mama care traversa impreuna cu copilul ei, aflat intr-un carucior. In urma impactului bebelusul de numai trei luni, a fost transportat la Clinica de Neurochirurgie, unde a fost operat, dar a decedat din cauza complicatiilor si a ranilor suferite.

 

Platon avea permisul de conducere suspendat pe 60 de zile, pentru ca a fost prins conducand cu viteza, si nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice. Fostul prefect a motivat ca a fost orbit de soarele care apunea si nu a vazut-o pe femeia si copilul ei, care traversau strada pe trecerea de pietoni.

 

In ceea ce priveste faptul ca avea permisul suspendat, Calin Platon a afirmat ca a facut o confuzie de data si nu si-a dat seama ca nu are voie sa se urce la volan.


Citeste si...

Platon, fostul prefect al Clujului, condamnat cu suspendare, dupa ce a omorat un bebelus pe trecerea de pietoni

Comentarii Facebook