Câine lovit de mașină, aruncat de angajații Primăriei Dej la gunoi, deși era în viață - VIDEO IMAGINI ȘOCANTE

 

Un câine rănit de o mașină în Dej a fost aruncat de angajații Primăriei la gunoi, deși era încă în viață.

 

Imaginile au fost filmate pe strada 1 Mai din Dej. Câinele a fost lovit luni dimineață, 25 martie, de o mașină, dar nu a murit, fiind rănit la picioare. Un martor la întreaga scenă a sunat la Primăria Dej pentru a solicita ajutor, dar a fost direcționat spre Asociația Anima Pro Tera. 

 

Mi s-a dat numarul de la Anima Pro Tera. Am sunat, dar femeia de la telefon mi-a spus ca nu poate face nimic, sa sun din nou la primarie. Cand i-am zis ca primaria m-a pus sa o sun, mi-a spus ca este DOAR VOLUNTAR, si nu e obligata sa ma ajute, ceva de genul acesta…mi-a spus sa duc eu cainele cu masina mea si sa-l las la adapost”, a precizat martorul, conform dejeanul.ro.

 

După 24 de ore nu s-a făcut nimic pentru bietul animal, care se afla în aceeași zonă, pe strada 1 Mai. ”În cele din urma, dupa 24 de ore in care nu s-a facut nimic, mi-am sunat un prieten din Primarie si l-am rugat sa ma ajute el. Dupa cateva ore a aparut un tractor cu care cei de la SADP cara gunoiul, au coborat doi angajati…initial au luat o furca din remorca, dar probabil au vazut ca ii filmez, si au lasat-o deoparte. Au prins cainele de cap si de coada, dupa care l-au aruncat ca pe un sac de gunoi in remorca… Eu stiu ca sunt legi care protejeaza animalele… daca acesta este un mod de a scapa de cainii fara stapan, este rusinos pentru un oras dintr-o tara europeana…”, a mai spus barbatul.

 

Reprezentanții Biroului de Presa al Primăriei Dej au precizat că între timp animalul ranit a fost dus in adapostul de animale, dar cei de la Asociația Anima Pro Tera Dej nu a putut fi contactați.


caine lovit de masina de DejeanulRo

Comentarii Facebook