Cadouri pentru copiii nevoiași, dăruite de Iulius Mall (P)


Și în acest an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, Iulius Mall Cluj a fost alături de cei mai puţin norocoşi. Brazi de Crăciun, electrocasnice, îmbrăcăminte, rechizite şi produse de îngrijire au fost donate către persoane care au nevoie de ajutor.

Cadourile din partea Iulius Mall s-au îndreptat spre prichindeii de la Căsuţa Perlino. IULIUS MALL le-a dăruit celor 14 copii: rechizite pentru şcoală şi un brad de Crăciun, dar şi electrocasnice, piese de mobilier, produse pentru îngrijire corporală, perne şi pături călduroase pentru iarnă.

Cu ocazia sărbătorilor, Iulius Mall a dăruit Asociaţiei Caritabile „Maria-GabrielCasă de tip familial „Maria – Gabriel” obiecte şi produse atât de necesare ajutorării beneficiarilor centrului. Darurile au fost primite cu bucurie de cei 10 locatari ai casei, fetiţe şi tinere cu vârsta între 8 şi 23 de ani. Rechizite, îmbrăcăminte, brad de Crăciun, produse pentru îngrijire şi curăţenie, veselă şi tacâmuri pentru masă – s-au numărat printre obiectele oferite din suflet de Iulius Mall.

Comentarii Facebook