Bunica studentului de la UMF Cluj mort în Ucraina a vorbit cu lacrimi în ochi despre nepotul ei și ce-l făcea FERICIT

 

Bunica lui Andrei Anghel, studentul de la UMF Cluj mort în Ucraina, a vorbit cu lacrimi în ochi despre nepotul ei și despre cât de mult îi lipsește. 

 

Andrei a plecat din România când avea 8 ani, împreună cu părinții și sora lui, dar a revenit la Cluj pentru a urma cursurile Universității de Medicină. 

 

Bunica lui a povestit, cu lacrimi în ochi, despre pasiunile acestui și despre relaţia pe care o avea cu nepotul său.

 

Noi vorbeam, în mod normal, la câteva zile. Am vorbit joi, înainte de eveniment. O discuţie normală, cu bucurie, ce face pisica de exemplu. Şi a doua zi dimineaţa, vineri, la 7 şi jumătate am primit telefon, ridic şi vocea lui Anca sfârşită: mama, trebuie să-ţi spun că Andrei nu mai este. Atât a fost totul. Am zis ”Închide telefonul”, am urlat, am ţipat si m-a sunat după 10 minute”, a spus Maria David, bunica studentului.  

 

Femeia are pe frigider fotografii cu nepotul ei. ”Stau ca prostu ceasuri întregi și vorbim. Am senzația că îmi zâmbește ironic și zice ”Lasă buni că o să fie bine!”, a adăugat femeia. 

 

Am auzit-o pe fiica mea spunând, într-un interviu, că s-a apucat şi a spălat toate hainele lui Andrei. Şi a dispărut mirosul copilului ei din casă. Eu nu am mai vrut să spăl nimic ca să îl mai simt”, a povestit bătrâna cu ochii în lacrimi.

 

 

Andrei avea pasiunea ceasurilor. Acasă, la Cluj-Napoca, iar rămas 5 ceasuri, iar alte două le avea cu el. ”Îi plăceau lucrurile vechi. A fost încântat că i-am dat un aparat de fotografiat vechi. Îi plăcea să se dea pe skateboard. I-am făcut observa?ii că ”Aici nu se poartă așa ceva”. Mergea cu ele facultate si peste tot”, a mai spus bunica.

 

Comentarii Facebook