Braconierii își fac de cap în Borhanci: Au tras cu arma după noi - FOTO

 

Braconierii își fac de cap în Borhanci, în zona de case, unde apar lunar și trag după păsări și oameni.

 

Un astfel de caz a fost semnalat prin 112, sâmbătă dimineața, pe dealul din spatele caselor de pe strada Borhanci. Unul dintre cei care urcă în fiecare weekend pe deal pentru a se plimba alături de familie și câine a relatat Știri de Cluj că ”sâmbătă, 20 ianuarie, în jurul amiezii, am ieșit la o plimbare cu câinele și fiul meu și s-a tras asupra noastră, crezând că suntem vânat”. 

 

Clujeanul a sunat rapid la 112, dar braconierii au dispărut rapid. ”Cred că sunt ceva polițiști implicați, pentru că foarte repede cei care au tras au și dispărut. Astfel de lucruri s-au mai petrecut aici și este foarte periculos”, a mai completat clujeanul. 

 

Conducerea IPJ Cluj a dispus efectuarea unor verificări cu privire la aspectele semnalate. Polițistii din cadrul Serviciului Armse, explozivi și Substanțe Periculoase fac investigații pentru stabiliraea exactă a stprii de fapt urmînd a fi luate mpăsurile care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

Zona în care s-a produs incidentul este situată la câteva sute de metri de casele oamenilor și este frecventată zilnic, mai ales în weekend de familii cu copii și animale. 

Comentarii Facebook