VIDEO: Braconieri prinsi la Caianu. Suspectii au impuscat doua caprioare

 

Doi barbati sunt cercetati pentru braconaj, dupa ce au impuscat doua caprioare pe fondul de vanatoare de la Vaida Camaras. Suspectii au fost prins in flagrant de politisti in timp ce eviscerau animalele impuscate cu o arma imprumutata.


Politistii i-au retinut pe cei doi azi noapte la ora 1.30, intr-o anexa gospodareasca din Caianu. C. Grigore, de 40 ani si D. stefan, de 43 ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca, au fost in 19 august, in jurul orei 19.30, pe fondul de vanatoare Vaida Camaras, aflat in gestiunea Directiei Silvice Cluj, si in jurul orei 23.30 - 24.00, au impuscat, fara drept cu o arma de vanatoare cu glont, doua exemplare din specia caprior, arma fiind imprumutata fara de la detinatorul legal al acesteia, Daniel D., de 40 ani.


"Cei doi suspecti au transportat vanatul cu un autoturism pana in comuna Caianu, la domiciliul lui R. Iosif, unde au fost surprinsi de catre lucratorii de politie. Prejudiciul cauzat este in valoare de aproximativ 5.000 euro, in conformitate cu prevederile anexei 1 la Legea nr.407/2006 - privind vanatoarea si protectia fondului cinegetic, cu modificarile si completarile ulterioare", a declarat pentru Stiri de Cluj Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.


Cei doi barbati s-au ales cu dosar penal pentru nerespectare a regimului armelor si munitiilor, braconaj cinegetic.

Comentarii Facebook