Boxerul Lucian Bot a scăpat fără răni din accidentul de la Turda! Șoferul a murit. Impactul cu TIR -ul a fost la 160 de km/h

Boxerul Lucian Bot era pasager în Audi -ul care s-a izbit de un TIR, la 160 de km/h, joi dimineața, la coborâre pe Dealul Dăbăgăului, la intrare în Turda.

 

Șoferul era Mihai Culda asociat cu Lucian Bot la firma VIP Guard. Conducătorul Audi -ului A6 a murit în urma impactului, produs la o viteză amețitoare, de 160 de km/h.

 

Lucian Bot avea centura pusă și a scăpat ca prin minune cu răni minore. El a fost internat la spital câteva ore, dar a fost externat pentru că nu are nici măcar un os rupt.

 

Apropiații lui Lucian Bot ne-au spus că el s-a prezentat la o clinică privată pentru un RMN, dar că în rest nu are nimic. ”Medicii nu își explică cum a scăpat din acest accident. Nici polițiștii nu au explicații. A avut zile. Prietenul lui a murit, iar el a scăpat fără răni. E o minune”, ne-a spus un apropiat al boxerului.

 

Lucian Bot, 34 de ani, este considerat unul dintre cei mai importanți boxeri din România. El s-a apucat de box numai la 16 ani, la clubul sportiv al armatei ASA.

 

În 1999 a câștigat titlul național la categoria grea / 91 kg și în 2000 a luat medalie de bronz la turneul internațional din Slovacia.

 

A luptat și la profesioniști, avându-l ca manager pe Rudel Obreja și antrenor pe Viorel Morovan. Ca boxer are 17 meciuri la activ, din care a câștigat 16 și 5 prin KO, iar un meci l-a terminat la egalitate.

 

Din 2013 se antrenează pentru luptele de contact. În același an a câștigat circuitul Biggers Better 2013, din Slovacia.

 

 

Vezi AICI imagini video de la accident.

Comentarii Facebook