Boxerul Ioan Lingurar, campion national la box, judecat pentru ca a bagat in spital 5 persoane


Boxerul Ioan Lingurar a aparut, miercuri, 20 aprilie, in fata magistratilor de la Tribunalul Cluj intr-un proces in care este acuzat ca a bagat in spital 5 persoane.

Ioan Lingurar a practicat boxul la clubul Olimpia din Cluj Napoca si, in noaptea de 18 februarie, aflandu-se sub influenta substantelor etnobotanice a fost implicat intr-o altercatie in Gold Club. "Piti" si alti 4 prieteni s-au batut practic cu toti petrecaretii din local si i-au aplicat o corectie pana si DJ -ului.

Dintre cei care au fost agresati, numai cinci au depus plangere impotriva fostului boxer.

Ioan Lingurar a fost implicat intr-o alta altercatie si intr-un fast-food din zona centrala a orasului, in noaptea zilei de 28 martie. "Clientul meu l-a batut pe angajatul fast-food -ului. Cei doi s-au impacat ulterior si victima si-a retras plangerea", a declarat Maxim Anca, avocatul lui Ioan Lingurar.

Tatal boxerului, Ioan Lingurar, a declarat ca fiul lui si-a recunoscut faptele, dar ca politia incearca sa ii "forteze" pe cei batuti de fiul lui sa depuna plangere importiva acestuia.

"Piti" si-a recunoscut vinovatia si, in baza legii micii reforme in justitiei, va beneficia de o reducere a pedepsei. La infatisarea de miercuri, 20 aprilie, avocatul boxerului a cerut inlocuirea masurii de arestare preventiva, cu cea de interdictie de parasire a localitatii.

Cererea a fost aprobata, dar procurorii au depus recurs.

Ioan Lingurar, alias "Piti", practica boxul din 2000 si a devenit campion national la categoria lui de greutate. Specialistii sustin ca daca nu ar fi avut probleme cu legea ar fi putut deveni un mare campion de box.

Comentarii Facebook