Bona din Cluj care a rapit doi copii a fost condamnata la trei ani inchisoare. Copiii nu au fost inca gasiti

Erzi Vinzeller s-a dat drept mama copiilor pentru a le face pasapoarte si a-i duce in Liban in complicitate cu tatal lor, care pierduse custodia in urma divortului

 

Judecatorii Curtii de Apel Cluj au respins ieri recursul inculpatei, urmand ca aceasta sa isi execute pedeapsa de trei ani inchisoare, informeaza EVZ.

 

Erzi Vinczeller fusese condamnata la trei ani inchisoare cu executare de catre Judecatoria Cluj, dar a solicitat eliberarea provizorie din arest, pe motiv ca nu reprezinta un pericol social, cerere pe care Curtea de Apel nu a considerat-o intemeiata.

 

 

Tatal copiilor, Tibor Sebestyen, care are dubla cetatenie, romana si maghiara, a reusit sa-i rapeasca pe copii de la mama lor. Sebestyen i-ar fi scos din tara pe copii fara acordul mamei lor, de care era divortat, folosindu-se de bona Erzi pentru a le face pasapoarte romanesti.

 

Tibor Sebestyen s-ar fi prezentat la notarul public Mariana Lupea din Cluj acum un an impreuna cu copii si bona, care a pretins ca este mama copiilor, aratand si un pasaport in acest sens.

 

Citeste si Doi copii din Ungaria au fost rapiti de o bona din Cluj in complicitate cu tatal lor, care pierduse custodia

Comentarii Facebook