Bobby Varga, tânărul rom mort în accident de la Fundatura, avea permis FALS

 

Bobby Varga, tanarul din Bistrita Nasaud, care a murit îm accidentul de la Fundătura avea un permis fals de conducere.

 

Mai multe persoane din familia acestuia au fost arestate pentru că îl șantajau pe cel care a falsificat permisul, un bărbat din localitatea Floresti, Bistrita Nasaud. 

 

Rurele lui Bobby Varga i-au cerut bani falsificatorului, pentru a nu se adresa poliției, scrie Bistriteanul.ro.

 

Duminică, 5 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, Serviciului Criminalistic şi ai Compartimentului Operaţiuni Speciale au desfăşurat o acţiune în sistem integrat, pe raza oraşului Năsăud, în urma căreia s-a reuşit prinderea în flagrant a trei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de şantaj. 

 

Este vorba despre un minor în vârstă de 17 ani, un tânăr de 26 de ani şi unbărbat de 45 de ani, toţi trei din localitatea Floreşti, comuna Nimigea. 

 

Iniţial cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi Judecătoria Năsăud a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru băiatul de 17 ani şi bărbatul de 45 de ani şi mandat de arestare preventivă pentru 25 de zile faţă de băiatul de 26 de ani.

 

Agresorul studentului din Piața Mărăști a MURIT în accident, lângă Gherla. Tatăl studentului a murit atunci de INIMĂ - FOTO

Comentarii Facebook