Boala psoriazis, tratata cu crema din insecte! Inventia a fost prezentata la Cluj

 

Salonul International al Cercetarii, Inovarii si Inventicii PRO INVENT este la cea de a X-a editie si prezinta unele dintre cele mai sofisticate inventii, la Complexul Expo Transilvania din Cluj-Napoca.

Unul dintre expozantii sositi la Cluj este Mircea Ciuhrii, inventatorul unui supliment alimentar obtinut din tesuturile insectelor.

"Aducem speciile de insecte direct din Brazilia. Acestora li s-a facut hrana artificiala pentru a nu exista posibile infectii care sa fie transmise oamenilor ce vor folosi produsele noastre. Insectele sunt in principal bazate pe fluturi, pe care ii crestem in crescatorii special amenajate. Acest produs este comercializat pana si in tarile europene", a spus inventatorul Mircea Ciuhrii.

 

Instalatia de prevenire a cutremurelor, prezentata la Cluj-Napoca

 

De asemenea, produsul poate fi si un preparat farmaceutic pentru eliminarea patogenilor, inclusiv a virusilor din organismul uman afectat.

Preparatul este si sub forma de capsule, dar si sub forma de gel. "O cutie de capsule costa 200 de lei, iar consumatorul trebuie sa ia o pastila dimineata si una seara, timp de o luna. Pentru ca virusii sa fie eliminati din corp, omul trebuie sa consume acest produs timp de o luna. Asta este perioada garantata in care problema poate disparea", a mai spus inventatorul. 

Produsul gel poate fi administrat "per os" si extern, pana la disparitia leziunilor.

PRO INVENT a inceput la Cluj din 27 si va fi deschis pana in 30 martie 2012, la Complexul Expo Transilvania din Cluj - Napoca. 

 

Vezi AICI mai multe detalii despre psoriasis.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook