BMW-istul care a blocat circulația tramvaielor în Piața Gării, depistat de polițiștii clujeni


Polițiștii clujeni s-au autosesizat în urma articolului postat, marți, pe Știri de Cluj, privind șoferul care a blocat circulația tramvaielor în Piața Gării.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 1 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,Împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice” și efectuează verificări pentru identificarea conducătorului auto care, la data de 7 iunie a.c., ar fi blocat circulaţia tramvaielor pentru circa 30 de minute”, anunță IPJ Cluj.

În fapt, cel în cauză a parcat autovehiculul în Piața Gării, în imediata apropiere a liniei de tramvai, împiedicând astfel circulaţia tramvaielor.

Polițiștii au identificat proprietarul autoturismului, urmând a se stabili și persoana care ar fi utilizat autovehiculul la data indicată.

”Atragem atenţia conducătorilor auto că, în conformitate cu prevederile art. 339, alin.3 Cod penal, ,,aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic” se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă”, mai transmit polițiștii clujeni.

Comentarii Facebook