BMW distrus în Florești - FOTO

 

Un BMW s-a făcut praf în Florești, în cursul serii de vineri. Pe grupurile de Facebook, utilizatorii au început să îi critice pe proprietarii de BMW, care obișnuiesc frecvent să nu respecte regulile din trafic. 

 

Acel şofer nu a avut nici o vină până la urmă pentru că cel din fața lui cu un S Class a franat în fața lui brusc și, să nu se bage dracu în el, a tras dreapta, a franat şi clar fiind pietriș a derapat și i-a fugit spatele, fiind tracțiune pe spate. L-a dat de trotuar și l-a aruncat în gardul de la Muzeul Apei, care pentru unii a fost un mare bai că a rupt gardul. Dar te întreb cum s-a mai comentat că BMW și viteză stiu că limita e de 50 si el avea între 70-80 aşa viteză mare a avut? Şi să vezi că cel din fața ta nu oprește din contră se tot duce de nici urmă de el?”, a explicat o șoferiță, pe grupul Trăiesc în Florești.

 

Alți șoferi au spus că cel din BMW avea viteză. ”Pai a depasit toata coloana care mergeam cu aprox 60 km/h, iar el avea peste 100, la cum a trecut pe langa noi ...”, a spus un șofer pe un alt grup.

 

Este evident că dacă respecta viteza regulamentară și distanța față de mașina din față, șoferul din BMW ar fi putut evita accidentul.

 

Video: Bunea Catalin/ Info Trafic Cluj

Comentarii Facebook