Blonda cu BMW de la Cluj, condamnată de judecători. Acum 2 ani a făcut ravagii cu un BMW Z4

 

Blonda cu BMW care a făcut ravagii acum 2 ani pe strada Moților, după ce a condus beată și s-a dat în spectacol, a fost condamnată la închisoare cu suspendare.

 

Judecătoria Cluj-Napoca a condamnat-o pe Yannina Oltean la pedeapsa de 2 ani şi 3 luni, cu suspendare. Frumoasa blondă trebuie să presteze 60 de zile în folosul comunității la o asociaţie filantropică medicală creştină sau la Parohia Ortodoxă Sfântul Dumitru din Floreşti.

 

Pe parcursul termenului de supraveghere, condamnata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă. Munca va fi prestată în cadrul Asociaţiei Filantropice Medical Creştină din Cluj-Napoca sau al Parohiei Ortodoxe Române – Biserica ”Sfântul Dumitru” Floreşti”, se arată în minuta Instanţei.

 

”Blonda cu BMW” a fost trimisă în judecată sub acuzația de vătămare corporală din culpă.

 

Yannina Oltean a produs un grav accident de circulație în februarie 2014. Ea s-a urcat la volanului unui BMW Z4, după ce a ieșit dintr-un bar din zona Diesel, a fugit de poliție și a produs un accident pe strada Moților. 

 

Mare amatoare de petreceri și vacanțe exotice, Yannina Oltean pare a-și fi schimbat radical viața. Și-a șters contul de Facebook și nu a mai fost implicată în alte incidente.  

 

Faimoasă a rămas discuția ei cu polițiștii, din seara accidentului. 

 

- Îți promit că în viața mea nu voi conduce... Uită-te la mine, te rog.  

- Te rog frumos, uita-te la mine o secundă. 

- Dă un leu pe mine, te rog frumos, în lumea asta. Îți voi promite că nu te voi dezamăgi. 

- Te rog frumos, spune-mi numele tău de familie”, spunea tânăra, fără a primi vreo reacție din partea polițistului.

 

După ce echipajul SMURD a acordat îngrijire răniților, tânăra a fost și ea consultată. 

 

- Nu știu ce s-a întâmplat.  Medic: Vă doare ceva?  

- Nu mă doare nimic. Mă doare indiferența oamenilor”, a spus șoferița, aflată într-o avansată stare de ebrietate. 

 

Accidentul de pe Moților, produs de o blondă beată cu BMW Z4. Polițiștii i-au pus cătușe, dar ea nu-și găsea CERCEII - VIDEO EXCLUSIV

Comentarii Facebook