Blocurile din Zorilor, de pe Miko Imre, ar putea fi noul COLECTIV. Oamenii pot arde ca șobolanii pentru că totul e HAOS

 

Blocurile din cartierul Zorilor, de pe strada Miko Imre, au fost reverificate, marți dimineața, de Poliția Locală. În luna septembrie 2015, constructorul Traian Floarea Ianson a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că s-a opus controlului. 

 

Constructorul are ceva autorizare de construire, dar nu se știe cât a fost respectată. L-am amendat la începutul lunii septembrie cu 10.000 de lei pentru obstrucționarea controlului. 

 

Atunci s-a dispus oprirea lucrărilor și s-a constatat că se lucra la ultimele etaje ale blocului. Sunt apartamente vândute și locuiesc oameni acolo, cu toate că blocul nu e terminat. Acești oameni nu au apă sau gaz”, precizează inspectorii care fac verificările.

 

Constructorul Traian Floarea Ianson ar avea o autorizație valabilă până în 2016, dar refuză să o prezinte pentru a fi comparată cu lucrările efectuate. 

 

Constructorul a fost chemat și miercuri pe strada Miko Imre pentru a se verifica dacă se respectă autorizația de construire. Dacă nu vine se va verifica pe baza documentelor pe care noi le vom scoate de la arhivă. Apoi vom lua decizia, dar oricum vom sesiza ISU Cluj pentru că oamenii se încălzesc cu lemne, într-un bloc nefinalizat, nerecepționat și care nu are aviz de la pompieri”, a mai precizat sursa citată.

 

Traian Floarea Ianson a lucrat la fel și pe strada Fabricii 65 - 67, unde s-a dat amendă și Primăria Cluj-Napoca a făcut plângere penală și aplicat amendă.

 

Citește AICI cine este Traian Floarea Ianson și ce reclamă clujenii care locuiesc acolo.

Comentarii Facebook