Blocurile de pe Nicolae Titulescu si Marasti raman fara apa calda si caldura! VEZI ce strazi vor fi afectate


Blocurile de pe Bulevardul Nicolae Titulescu si cartierul Marasti, deserviti de centrala de pe strada Plevnei nr. 70, nu vor avea apa calda, miercuri, intre orele 7.00 - 15.00.

"Programul de modernizare a Centralei Termice de Zona, str. Plevnei nr. 70, continua cu lucrari specifice, care, pentru buna desfasurare, necesita intreruperea furnizarii apei calde timp de 8 ore pentru locuitorii strazilor din zona B-dului Nicolae Titulescu si cartierul Marasti, deserviti de aceasta centrala", au anuntat reprezentantii Regiei Autonome de Termoficare Cluj (RAT).

Conducerea RAT sustine ca a fost ales acest interval orar pentru ca "temperaturile mai mari de 10 grade Celsius din timpul zilei nu necesita furnizarea caldurii si se suprapune cu lucrarile din cartierul Marasti".

De asemenea, de astazi, 2 noiembrie, de la ora 21.00, si pana miercuri, 3 noiembrie, la ora 15.00, se intrerupe apa cada si caldura pe 15 strazi din cartierul Marasti: 21 Decembrie 1989, Barsei, Bucuresti, Buftea, Cernavoda, Ciocarliei, Crinului, Dorobanti, Gheorghe Lazar, Gorunului, Henri Barbusse, Fabricii, Lacul Rosu, Magnolia si Scortarilor, pentru modernizarea conductelor subterane de pe strada Fabricii.

Comentarii Facebook